lunes, 5 de marzo de 2018

Laatste blog



Onze laatste Blog.

Toen we –nu al lang geleden- onze blog openden, was het de bedoeling om jullie (on)regelmatig te informeren over wat er zoal in Midden Amerika en speciaal in El Salvador gebeurde. Meer nog, vóór we met de blog begonnen, stuurden we ook (on)regelmatige berichten via de gewone e-mail.

Nu we alweer bijna 10 maanden terug in Vlaanderen wonen moeten we tot onze spijt vaststellen dat er een reuzegroot verschil is in terplekke meemaken wat er allemaal gebeurt en een en ander uit kranten, digitale kranten, radio gesprekken proberen mee te volgen. 

Natuurlijk proberen we zo veel mogelijk op de hoogte te blijven, maar het deint steeds verder weg, Vandaar dat we het gevoel hebben dat de informatie die we jullie nog kunnen geven niet echt meer actueel is.

Dat is de 160ste bijdrage sinds we met onze blog zijn begonnen en zal dus de laatste zijn. Dank aan alle trouwe lezers en lezeressen al die jaren en de vele reacties die we mochten ontvangen.

Voor wie toch met regelmaat (eenmaal per maand) op de hoogte wil blijven over de gebeurtenissen in El Salvador (of elders in de wereld) raden we aan om Ludo Van de Velde aan te schrijven, Hij brengt elke laatste dag van elke maand een verslag uit van de meest frappante zaken die tijdens de maand gebeurd zijn. Heel interessant om te lezen en wat bij te blijven. Als jullie dat willen kun je Ludo vragen om in zijn adressen lijst opgenomen te worden. Als je hem schrijft, vermeldt dan even dat je dit via onze blog hebt vernomen. Op die manier weet hij waar al die verzoeken vandaan komen. Het e-mail adres van Ludo is: ludo.vandevelde@gmail.com

Nogmaals hartelijk dank en vele groetjes van

Rosa (Guadalupe) en Willibrord (Guillermo)

No hay comentarios: